♥ Ikut cara kami..

Sunday, May 29, 2011

SPECIAL ORDER

ASSALAMUALAIKUM..

ari ni tunjuk pic special order dari sorg lelaki romatik dari bangi..
special delivary dbuat dari bangi untuk kekasih hatinya dkedah..

sejambak mawar merah & sekotak coklat utk si dia y jauh di utara..



sebenarnya deposit dh lama dbayar, cuma tnggu dateline jer..
dapat jer date, terus cari brg & wat coklat..

&

kebetulan pula ada mmbr nk blik kedah.. mntk la tlg hntrkn skali..
bkn ape.. risau bunga tu layu plak..

apa2 pun semuanya selamat sampai & mmg mengejutkn si kekasih..

terima kasih..
jemput la bli lg yer..
^_^

6 comments:

garlutti said...

Hello dari SEPANYOL Vigo, saya ingin mencari resep anda dan blog, foto yang indah, TE sigo dan mengundang anda untuk berkongsi resepi saya dan salam blog MARIMI

choc-o-choc said...

???

Farie said...

bunge tu chantek.. ko mmg jiwang erk? hehe... well2, boleh bukak kedai dah sekarang

choc-o-choc said...

ade plak aku y jiwang.. aku cuma mengikut kehendak pelanggan.. :)

shehan said...

harga mcm mn?

choc-o-choc said...

shehan, email sy yer 4 da detail price..
tq..