♥ Ikut cara kami..

Saturday, May 14, 2011

happy mothers day..

ASSALAMUALAIKUM.

ari ni nk tunjuk order sempena hari ibu y lalu... juga order2 lain..

:)

hadiah utk bestfren trsyg y byk mbntu. tq soooooo much, dear...
sgt suke bila tgk kat blog cik farie, choc ni smpai kelantan dlm keadaan y baik pada hari lahirnya..
^_^

order dari kajang utk sambutan hari lahir anak trsayang.

order dari bangi sempena hari ibu. utk ibunya y brada di johor.

y kat bwh ni mutu pic tak berapa baik coz gna kemera henpon jer.. cik DSLR tu tak balik umah lg.. y si compac tu plak kat kedah lg.. trpaksa la gna apa y ada.. huhuhuhuhu..

order dari regular custmer di johor sempena hari ibu.. utk ibu trsayang y brada d terengganu.

order dari bangi utk kekasih hati y brada di negeri sembilan.

6 comments:

toyolkiut said...

sedapnye..

choc-o-choc said...

tul tu.. sedap3.. :)

PoohGumux said...

nak tanya berapa harga kek yang ada picture tu ye?lagi satu kek yang tulisan epi besday tu brape gak harganya?kira cane ye?nak sangat tau coz bulan 6 ni besday saya n anak

choc-o-choc said...

y tu sumer coklat..
tinggalkn email yer.. nnt sy send quot..
tq
^_^

PoohGumux said...

owh coklat ye..lau xbuh coklat boleh x?pink tu ape?
emel : poohbear8613@yahoo.com

choc-o-choc said...

yup.
sy dh email yer.. :)